mandag 9. april 2012

Köp vårens nydeligste mössa - stöd barncancerfonden!

Nå kan du kjøpe vårens nydeligste lue og samtidig støtte en kjempegod sak!
Nu kan du köpa vårens snyggaste mössa och samtidigt gje din stöd till en jättegod sak!

Når barn får kreft/cancer kan det kjennes meningsløst - men det fins håp og det finnes de som forsøker å gjøre livet lettere.

Alicemössan er et samarbeidsprosjekt mellom Liten frost som syr masse fint som du kan se HER og mammaen til cansersjuka/kreftsyke Alice.

Mössan blir sydd i det nydelige Zangalino-stoffet fra Hilco och for varje såld mössa går 50 kr til barncancerfonden /barnekreftforeningen i Sverige.
Om Alicemössan;
"På varje mössa sitter den symboliska rosetten som Alice och andra cancerdrabbade barn som tappar håret inte längre kan bära. Det borde vara alla barns rättigheter att kunna ha en fin rosett i sitt hår - åtminstone på sin mössa. Med en Alicemössa får alla känna sig fina, oavsett om man är frisk eller sjuk. Mössan är mjuk och skön och kan användas både inne och ute. Och det viktigaste av allt, för varje mössa som säljs går 50 kronor direkt till Barncancerfonden. Min förhoppning är att den här mössan ska värma, glädja ett barn samt att den ska samla in mer pengar till Barncancerfonden. Varenda krona gör skillnad".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar