onsdag 4. mai 2011

Svenskene har også fått sydilla!! :)


Nå er svenskene i gang med å sy av Sydilla-stoffer. Masse monstertucker blir luer rundt omkring og for at enda flere skal la seg inspirere til å få sydilla så har jeg fått vise frem litt her nede i butikken i Hamngatan 19 og i bloggen.

Marit - med denne bloggen - kommer fra samme øy som meg i Norge, men har bodd her i Sverige i mange år. Hun tilbød seg å sy opp litt utstillingen og viser her at Hilde-stoffene fra Hilco er supre til å kombinere til små prosjekt! Se så søtt!

Og de egner seg også til større prosjekt som en veske! Flott "vinveske" som Marit kaller det - akkurat passe til en flaske vin, og litt annet nødvendig, når man skal på jentekveld kanskje?
Enkel men så flott!


Kjære søte Jennie venter bebis om bare noen få uker nå - hun syns det hadde vært gøy å bruke babysitteren som broren hennes hadde da han var liten, men stoffet falt ikke helt i smak. Da kjøpte hun poplin fra Hilco og satte flinke mamman sin på jobben! Resultatet ble jo bare supert! Så gøy med gjenbruk og litt nytt!

Erika har sydd denne fine kjolen i vinterfrotte fra Hilco.
Vinterfrotte er ikke mer vinter enn at det er et perfekt stoff til skandinaviske sommerkvelder. Så kosete og deilig å ha på.
Denne kjolen er sydd av vårens store slager fra Onion:

Velkommen ned til oss i butikken eller inn på nett!

6 kommentarer:

 1. så utrolig mye fint:D å så gøy å se svenskene sy av monstertruckene:D de er bare råfine:D

  SvarSlett
 2. Nææææmen Venke da! Kor artig av dæ å legg ut det æ ha laga. Trur æ linke litt fra bloggen min gitt!

  SvarSlett
 3. Så mye flott!! Bra salget går bra der borte også:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med sybutikk. Håper jeg får til å ta en tur innom en eller annen gang.

  SvarSlett
 5. Du har fått en Award! Titt inn i bloggen min ! :)

  SvarSlett