søndag 26. september 2010

Stofftur til KøbenJepp - det har jeg vært på i helga! Og selv om jeg har et par hundre stoffruller i kjelleren må dere ikke tro jeg kom tomhendt hjem - men jeg var mer bevisst på hva jeg kjøpte. Så her er fangsten! Pingviner til svigerinna mi som trøst for at jeg ikke klarer å ta inn fullt så mange guttestoff som jentestoff.
Noe jersey i Gaia & co mønster en del mønster og noen fine bånd i ull, stripete ullblanding og ikke minst lilla ribb som ikke er så lett å få tak i. Hilco har merkelig nok ikke den fargen, og stoff og stil har bare jerseylignende ribb.
Jeg leita mest etter småprikkete bomull med det fant jeg ikke - fant noe babycord som var veldig søt isteden da - så da måtte det bli det også.
Litt organca til å pynte bord med ble det også. Takk for tipset annemor! :)

Men om dere tror jeg er den enste stoffgale dama i verden, så tar dere veldig feil!
Dette er noe så absurd som 28 damer og 1 mann løpende etter innsjekking for å nå danskebåten med store søppelsekker med stoff!

Som dere kan se har jeg snart 10.000 besøkende! Må selvfølgelig feires med en gi bort - så følg med følg med! :)

4 kommentarer:

 1. Kuuuuuuuuuule pingviner :) jeg er jammen heldig som har så snill en svigerinne som finner guttestoff til meg. Stor klem, gleder meg til vi sees :)

  SvarSlett
 2. Å så kjekt med stoff-tur :) sikkert masse fint...men som du skriver...kan ikke kjøpe alt ;).....fine ting du fekk med deg.

  SvarSlett
 3. Bli sikkert skikkelig "rusa" på slike turer ja..masse fint..))Grattis med 10.000 besøkende...jøsses må jeg si.!GRATTIS
  Klem

  SvarSlett
 4. LOL den søppelsekken er ikke min altså!! Var bare snill å bære den for en dame som er enda stoff-galere enn meg, hehe...

  SvarSlett