fredag 25. juni 2010

Nye mønster og sommerens store hitDa har jeg fått nye mønster fra onion. Denne herlige empirekjolen og stroppekjolen er flotte i lette stoffer til sommeren. Akkurat nå har jeg også tilbud på bomullstoffer på Sydilla.no

Det er også kommer noen herlige nyheter til barn


Jeg har også fått inn igjen sommerens store slager:


Singoallakjole! Mønster finnes både til dame HER og til barn HER

Her ser dere to varianter sydd av dette mønsteret:
Denne nydelige kjolen er sydd i Hilco-velour av kjempeflinke Hanne. Her kan du se mer hun har sydd.
Her er Leah i en kjole sydd av meg i sommerfrotté. Jeg har nå fått inn igjen sommerfrotté i lilla og hvit!

5 kommentarer:

 1. Din kjole har jeg skrytt av før:) Kjolen til Hanne var lekker. Jeg har prøvd meg på dette mønsteret jeg også. Merker meg at de fleste som har prøvd det sier de har gjort en del endringer på mønsteret. Jeg vil tro at den vikstigste endringen man må justere for er at størrelsene er VELDIG store. Det står at mønsteret er for stoff uten stretch. Men det står ikke at man skal bruke glidelås. Litt merkelig synes jeg, for da vil en kjole som faktisk passer bli vanskelig å få over hodet. Følger man mønsteret og tar utgangspunkt i sin normale størrelse, blir kjolen alt for stor. Så jeg tror man må ha litt erfaring med tilpassing av mønster for å få til denne kjolen.
  Men når man får det til, blir det utrolig fine kjoler :)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har enda ikke fått trøstepremien som jeg vant på din blogg. Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.

  Nydelig den frottekjolen til Leah. Jeg har faktisk det mønsteret til voksenkjolen (2009) men pga laaang sytørke har jeg ikke fått sydd den enda, men kanskje til neste sommer... ;)

  Ha en fin sommer!

  SvarSlett
 4. Tusen takk :D Pleide og ha lilla hår før jeg klippet allt av (syv år av førskjellige hårfarver gjør att håret blit litt lei sei etterhvert;) ) Så nå er det perukk som gjelder tills håret har vekst ut igjen :)

  SvarSlett
 5. Mønsteret kom i hus i da, og jeg gleder meg til å stupe ned i stofflageret, for å finne passende stoffer. Har skjønt at det kanskje må litt tilpassninger til, så her er det bare å hente frem målebånd, tusj og papir.

  Takk for rask levering!

  Elin

  SvarSlett