søndag 9. september 2012

Kundenes sygleder og syhelg

 Dette er Inger Ojala. Hun kom ned i fredags og visade oss denne flotte jackan som hun har sydd av sweat/isoli fra Sydilla och anvendt Onion  1024
 

Her ser ni den bakifrån - flera innsnitt i ryggen gjör at det får en super passform. Den her modellen kan sys i ulltyger, isoli som her eller andre tyger for et helt annat uttrykk. 

Den her tuffingen har en jätteduktig mamma med denne bloggen. 

 
 Her har hon sytt coola byxor av Onion 20022  som er spesielt snygga i babycord/manchester. Extra spennande å dela av i olika tyger som her!

 Förra helgen var jag och andra sytokiga damer på syhelg utanför Östersund - Emma over var snabbast og flitigast på lørdag førsta plagg ut var denna jackan.
 Marit er i gång med en retrotunika i Amy Butler mönster - kommer bli så snygg!
 Madeleine och Michaela in action - sydde jättefina barnkläder!

Prosjektene var veldig variable - noen sydde gardiner - andre vesker med blommer av gamle ulltröjor!
 Kul med syhelg - hoppas det blir flera - själv om man inte hinner så mycke når man även ska va lite sosial, og syr fel...
 Men men - fikk gjort klar to nattkjoler og sydd en haremsbukse i et av nystoffene våre og begynt på et par prosjekt som snart skal bli ferdig:)


 Til slutt et bilde som er tatt i dag, 9.sept - riktignok etter at vi satt i en kabinbane i ti minutter - men det vitner om at vinteren står for døren - mine to små var overlykkelige for å se litt snø igjen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar