søndag 3. juli 2011

Et heilt spesielt innlegg


Sydilla.no er så heldige å ha mange flotte ambassadører for butikken vår som bruker stoffene våre MYE og gjerne legger inn (eller ut) et godt ord for dem også! Dette er selvfølgelig noe vi ELSKER!
Kristin som syr under navnet Heilt Spesiell er ei av damene vi er utrolig glade for at syr en hel del av Sydilla-stoffer!
Når hun legger ut nyyydelige barn i flotte klær laga av Sydilla-stoffer blir vi såå glade! Når hun i tillegg skriver f eks; "Ribb fra Hilco og Sydilla- har jeg nevnt at jeg digger den ribben?? Ingen over, ingen ved siden"! så er vi i ekstase!! :)
Og SE så mye fint hun tryller frem under symaskinen sin!

Tusen takk for at du lager så masse fint av stoffene våre som vi får vise!! =)

Ellers har vi hatt noen flott messedager på Expo Norr - men nå var det godt å sette inn et litt lavere gir igjen...:)

4 kommentarer:

  1. Veldig bra. Det er utrolig hvor fint det blir når klærne kommer på ekte modeller: )

    SvarSlett
  2. Weeee !! Koselig! Kvalitet er alfa og omega. Kan ikke legge ned time på time forann symaskinen uten å bruke gode stoffer man vet holder mål. Dessuten er det utrolig gøy at det nå er lett for oss i Norge å få takk i gode,kule og freshe stoffer. For noen år tilbake var det ikke like lett. Ha en flott dag videre:)

    SvarSlett
  3. Vilka ljuvliga klänningar! Och jag kan bara instämma i att muddväven är suverän. Jag har också gjort ett nytt "Sydilla-plagg" till min dotter :) http://homeriver.blogg.se/2011/july/sommartunika-i-rander.html

    SvarSlett